ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA

2nd Giveaway By Celoteh MJ

Nov 2, 2010

Tarikh Tutup: 26 November 2010 (8.30pm)

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Apa kabar blogger2 dan pengunjung2 blog ni? Harap2 semua sehat sentiasa la ye..Entri kali ni berkenaan giveaway anjuran Myra Jay yg Notami nak join. Ni kali kedua MJ anjurkan giveaway. Korang x perlu teka apa2, just perlu wat syarat2 paling basic jer..alaa..bg korang yg dah biasa join giveaway mcm ni tau la kan ape yg Notami mksudkan.

Ape? Korang nak join gak? Ooo..senang jer..Tgk la link kat sidebar tu kan..x pon, klik jer gmbr atas ni. Korang terus akan pegi ke entri giveaway ni. Senang kan! 3 pemenang akan dipilih secara rawak. Jika penyertaan yg diterima menggalakkan, MJ akan tambah lg hadiah.

Notami nak tag 3 kawan kali ni utk join GA ni.

4 comments:

dak eina November 02, 2010  

alahai tag eina ye...ok2 nnt eina join k...gud luck tuk awk k!!

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ November 02, 2010  

cam best jep..=)


btw..
do folow me yeah...

http://owlkieranaa.blogspot.com/

tq~

♥ Roshazzy Shag ♥ November 02, 2010  

Yay. Tgh mood rajin neh. Thanks! ;) Tak lupa, good luck to u!

Myra Jay November 16, 2010  

Nice en3, 1 cara promosi nieh.. :)
BTW, Gud luck to u & TQ ye join..

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
============Maher Zain - Number One For Me=======

  © Nota Seorang Blogger is brought to you by Notami 2010

Back to TOP