ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA

Ana Suzana Anniversary Giveaway

Nov 25, 2010

Notami di tag oleh Zanna utk join GA ni..thanks Zanna! rajin2 la tag Notami lg ye.. (^_^)

 Tarikh Tutup: 26 November 2010 (11.59pm)

Syarat2 nak join mudah je :
1. Keutamaan bg yg jd followers blog ana.. yg takde blog pun boleh gak jd follower, just create google akaun je..
2. Copy paste entry ni balik dan Letak banner ni kat sidebar korang bagi yg ada blog.. yg takde blog korang email je ye..
3. Tag 2 org kawan anda..
4. Yang dah join sila letak link kat komen ye.. utk ana buat terjahan.. takyah wish apa2 pun.. nak wish pun leh gak.. kekeke..
5. Keputusan ana akan umumkan pada hari anniversary ana pada 28 Nov nanti..

Hadiah2 yg di tawarkan :
Hadiah utama : Size P2-M


Hadiah Kedua : Size P2-M

Notami nak tag blogger kembar..kembar nama jer ye..hehe..
Alia
Alia Azmi
(ntah2 org yg sama jer kot tp guna nama yg berbeza..hehe)

4 comments:

Ana Suzana November 25, 2010  

thanks sbb join GA ana ye.. good luck bebeh..

eiela November 25, 2010  

gud luck untuk GA nih

Latest Entri :
Perjalanan Hidup Sebuah Blog

:: Zanna :: November 25, 2010  

wow!!! good luck yer~~

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
============Maher Zain - Number One For Me=======

  © Nota Seorang Blogger is brought to you by Notami 2010

Back to TOP