ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA

GPS Navigator baruku..

Aug 30, 2012

  Assalamu'alaikum dan salam sejahtera..harap semuanya sihat walafiat..emm..selamat menyambut hari kemerdekaan kepada seluruh rakyat Malaysia..diharapkan keamanan yang dikecapi akan berkekalan..inshaAllah..sempena cuti hari kemerdekaan ni, Notami cuti 6 hari..lamanya!! haha..mesti ada yang terpikir macam tu kan! takde la..Notami ambil cuti tahun sekali..sebab tu cuti jadi 6 hari..almaklumla..mood raya masih 'on' lagi.. (^_^).

     Cuti yang agak panjang ni Notami manfaatkan dengan baik..merata tempat juga la yang Notami pergi..ape lagi kan..ronda-ronda KL la..nak dijadikan cerita..petang Selasa haritu Notami pon bertolak la ke KL..yang Notami tahu cuma destinasi yang nak dituju je..apabila sampai je dekat KL, dengan berlagak pandainye Notami ikut je panduan jalan yang Notami dah tengok dan tulis siap2 atas kertas daripada Google Maps..haha..drive punya drive, baik2 nak pergi ke kawasan masjid wilayah, tengok2 Notami dah menghala ke Ampang..cemas juga la dibuatnya..kawan Notami yang Notami nak pergi jumpa pon tak boleh tolong..nasib baik la 'officemate' dia boleh tolong bagi panduan..terima kasih sangat2..disebabkan pengalaman tu juga la, malam tu juga Notami terus ajak kawan Notami pergi bangunan Low Yat untuk beli GPS Navigator..orang KL mesti sekurang-kurangya tahu punya la jalan ke bangunan Low Yat ni..ni la gambar GPS yang Notami dah beli..

Garmin Nuvi 40LM

     Lepas ni tak ada masalah lagi la kalo Notami nak pergi ke KL..hehe..

1 comments:

Intan Norhaida August 31, 2012  

wah dah ade gps nmpak....makin panjang la langkah ko...nway...berhati2 di jalan raya...:)

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
============Maher Zain - Number One For Me=======

  © Nota Seorang Blogger is brought to you by Notami 2010

Back to TOP