ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA

Bahasa Ape Ni?

Sep 3, 2010


Kepada kwn2 blogger di luar sana..Berapa banyak kali korang punya blog di lawati oleh blog yg korang sndiri pn xtau mana dtg asal usulnye..Lebih2 lagi bahasa yg digunakan pn korang xtau..Kat sebelah ni contoh ayat dlm versi bahasa yg telah digunakan.

Blog notami ni semakin hari semakin kerap lak rasenyer di lawati oleh blog2 yg mcm ni..xtau la sebab ape..Korang rase sebab ape ek? Ni benda baik ke benda buruk?

Sape2 yg boleh paham ape maknenye sume ni? maknanye contoh ayat kat atas tu atau bahasa ape yg diorang gunakan, bgtau la ye..Notami kalo bahasa selain drpd bm dan bi, mcm mandarin ke..jepun ke..notami mmg pakar stakat tau sepatah 2 boleh la!  (^_^)

18 comments:

Black_roses92 September 03, 2010  

cuba g google buat terjemahan.. hehe.. ;D

Yanie J September 03, 2010  

stuju dgn rose, g kt google translate klo x dpt
jgk mgkin bhse digunakan bhse zaman batu.
hehe ;D

محمد زهراوي September 03, 2010  

dpt sekeping duit,tulis 1000.tapi xtahu negara mana sebab xpenah tgk tulisan yg ada tanduk macam kambing..huhu

miszAM September 03, 2010  

hehe~ erma pun selalu dapat cmni. erma abaikan je.

Khumaera Ismail September 03, 2010  

bahasa french nie..diowg promote templates HTML nie..

Affan Ruslan September 03, 2010  

notami, itu namanya spam.
mmg nasib je benda tu, sapa2 pun blh kena.
kalau ada, untuk blogspot, delete je :D

iza September 03, 2010  

Salam...

Kalau tak silap itu bahasa Perancis ke Spanyol tah...
cuba google translate.....

apik pehe September 03, 2010  

bahasa sepanyol tu..
amerika latin..
apik baru jer tengah amik bahasa sepanyol..
x pro lg..
google translate kn tau..
tp google translate tu ader x betol sikit..hehe

hazusky September 03, 2010  

rasa skrang dah ada bot yg hantar msg automatik ke chatbox2 dlm list dia...rasa2 la.
modus operandi dia utk dptkan address dia akn tegur kita (maybe bhsa omputih) kat chatbox so bila kita klik link dia tgur dia blk dia akan tau address chatbox kita..
tp ni sy rasa la..sbb kat 1 forum tu sy tgk ada org jual service utk up traffik..dan traffik bkn melalui search engine tp live traffic..so beware of stranger yg brbhasa asing..hehe

Lynn September 03, 2010  

Bahasa Indonesia kot.. try la Google translator.hehe.. Selamat Hari Raya :)

GaDis CoMeL September 05, 2010  

dia wish selamat hari raya la tu

Black_roses92 September 05, 2010  

ramai yg setuju guna translator.. hehe..

J.M.R September 05, 2010  

kat komen ko dah kena ltk pword utk verify komen luh kot..tu cam spam rasanya..

MAMA AIZARA September 05, 2010  

bahasa french....
Nos kits graphiques gratuits maksudnya free web template kami..
gi kat google translate dia leh detect languange

ain September 06, 2010  

ha ah la bahas peranchis rasa nya tu..

ain September 06, 2010  

ye la notami,bahasa french tu..

bardboo September 06, 2010  

guna google translate... =)

Irnie September 07, 2010  

Oui, c'est en la langue française.. bhs perancis tu dear.. dulu penah belajar french for 4years, tp tak praktik.. maka vocab pun da sgt teruk.. mauvais!! :)

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
============Maher Zain - Number One For Me=======

  © Nota Seorang Blogger is brought to you by Notami 2010

Back to TOP