ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA

CONTEST BAJU RAYA ITIKKEJAM

Sep 17, 2010

Kali ni notami nak join contest anjuran Itik Kejam.

 Kalo nak join leh la klik pada gambar kat atas ni. Korang cuma perlu letakkan 1 gambar korang sedang memakai baju raya. Syarat2 gambar ada pada entri contest. Contest ni berlangsung sehingga 18 Sept 2010.

Ni gambar notami sedang memakai baju raya. Gambar ni agak comot sket, ok! 
Maklum la tuannya pon mmg comot sket..huhu


Pe pon kesempatan yang ade ni notami nak wish 'camat ari raye' khas utk Syira...emm..Syira ni nama betul itik kejam ye..tkn la nk wish kat itik kejam lak kan..pelik lak bunyinye nanti..hehe.. (*_^)

Ni pulak 3 org yang notami nak tag sebab notami mmg suka n slalu tag diorang..
 Cik Tom
Miera
Aniza Wahit

5 comments:

Syira ITIK KEJ♥M September 17, 2010  

OK CHECKED!!!

awk punye saya dah masuk lam list tadi....
:)boleh check nama dekat page CONTEST ok.

good luck & selamat hari raya jugak! :) :)

Black_roses92 September 18, 2010  

haha..baju je baju raya. tempat kat lab physc.. ala..dia nye syarat, just nak baju raya kan? tak cakap mesti tempat kat sekian..sekian.. betul tak?? ;D

Tomato Gurl's Life September 20, 2010  

alamak...cik tom nak join tp br tgk entry ni...dah abis contest ni..sedih2.huhy..anyway good luck tau notami :)

notami,  September 20, 2010  

to Tomato Gurl's Life>> laa..ye ke..kempunan la notami nk tgk cik tom pakai baju raye.. =)

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
============Maher Zain - Number One For Me=======

  © Nota Seorang Blogger is brought to you by Notami 2010

Back to TOP