ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA

Menangi Duit Raya Sehingga RM200

Aug 30, 2010

Salam..hari ni dah masuk hari ramadhan yang ke-20. Hanya tinggal beberapa hari saje lagi sebelum kita menyambut Hari Raya Aidilfitri yg mulia. Kepada anak2 kecil di luar sana, sudah pasti tidak sabar menanti hari tibanya utk mengutip duit raye! haha..(tiba2 lak semangat mcm budak2 kecik..hehe)

Sempena hari raye ni jugak Haru mengadakan satu contest utk menang duit raye khusus kpd rakan2 blogger. Kepada yg berminat nak join contest ni dan nak tahu lebih lanjut tentang syarat2nya, boleh la klik pada gambar di bawah ni.

Nota Seorang Blogger

 Tarikh tutup penyertaan adalah pada 19 September 2010.

Contest ni memerlukan anda melengkapkan slogan di bawah dengan cara yg paling kreatif.

Saya mahu memenangi DUIT RAYA daripada cdiqlife.com kerana………………………

sebagai sorang abg dan pakcik kpd sepupu2 dan anak2 saudara yg masih kecik, sudah mnjadi tanggungjawab sy utk menghidupkan suasana yg meriah dan ceria bg kanak2 kecik ini di pagi hari raye. Hadiah duit raye amatlah bermakna bg mereka dan suatu hari nanti suasana ini mgkin juga akn mnjadi kenangan hari raye trindah dlm hidup mereka.

1 comments:

iza August 30, 2010  

Gud luck....
Selamat hari raya...

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
============Maher Zain - Number One For Me=======

  © Nota Seorang Blogger is brought to you by Notami 2010

Back to TOP