ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA

WARDAHWARDROBE 1ST GIVEAWAY

Aug 30, 2010

Assalamualaikum..
Sempena kehadiran Ramadhan dan Syawal yang bakal menjelang, wardahwardrobe dengan berbesar hati ingin mengadakan giveaway yang pertama

Kepada siapa2 yg nak join giveaway ni, just click jer pada gambar kat bawah ni..
Tarikh tutup adalah pada 31 Ogos 2010.
 
Saya nak menang blaus dari wardahwardrobe kerana blaus yang terdapat di wardahwardrobe mempunyai keunikan yang asli dan taya tarikannya yang sangat istimewa!

Notami juga merupakan pengikut wardahwardrobe yang setia!

Sekarang ni Notami nak tagged 3 orang untuk turut serta dalam giveaway ni.
Cik Tom
Pijuk
Ummi Iman

2 comments:

Tomato Gurl's Life September 01, 2010  

sori notami..cik tom br perasan di tag..cik tom pun join contest ni..good luck ye!!

suhida September 01, 2010  

slm notami,
ok semua cun. tQ join WW GA dan gudluck ye. jenuh jugak godek2 blog notami ni nak cari link dengan banner.huhuhu...

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
============Maher Zain - Number One For Me=======

  © Nota Seorang Blogger is brought to you by Notami 2010

Back to TOP