ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA -- ASSALAMUALAIKUM W.B.T. DAN SALAM SEJAHTERA

Traffic Rank Aku Naik Lagi

Aug 5, 2010

 

Alexa Traffic Rank aku naik lagi selepas 4 hari. Tapi still berjuta angkanya. Boleh la tahan kalo nk dibandingkan dgn blog aku yg x seberapa nie..kan!

Dulu angkanya 26 juta lebih. Sekarang dh tinggal 6 juta lebih jer.

Ni pun atas sebab korang sume yg x henti2 kunjung ke blog ni. Trime kaseh sume!!

3 comments:

iqbalsyarie August 06, 2010  

wahhh..boleh tahan..okey la tu..keep progressing!Latest post:trip Pulau Pangkor,bahagian 3 dah!!

motogp August 11, 2010  

congratulation yah
good progress

Ummi Hanie September 04, 2010  

kalau utk sebuah blog baru,ini satu peningkatan ygbagus...

blog sy tu dah lama juga,since 2008 tp masa awal2 tu sy xkisah sgt pasal ranking2 apebenda ni..so terbiar je la kan...hehe..baru la ni nk pulun kasi masuk ranking bawah sejuta ;)

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
============Maher Zain - Number One For Me=======

  © Nota Seorang Blogger is brought to you by Notami 2010

Back to TOP